bogdan trif

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, lider al PSD Sibiu, este convins că românii au de pierdut după căderea Guvernului, nu social-democraţii.

Trif: Căderea Guvernului este o pierdere pentru români, nu pentru PSD

„Ce s-a întâmplat astăzi nu este o pierdere pentru PSD, dar este, cu siguranţă, o pierdere pentru românii care au crezut în programul nostru de guvernare, este o pierdere pentru cei care au simţit cum a fost să le fie mai bine şi care aşteptau să le fie şi mai bine. Românii sunt deja martorii unei decepţii crunte. După anunţarea votului la moţiune i-am văzut pe liderii partidelor care au coalizat pentru căderea Guvernului României ieşind separat la declaraţii, fără o echipă închegată, fără un mesaj comun. Orban, Ponta, Barna şi Tăriceanu par să nu se înţeleagă deja în legătură cu ceea ce vor face în perioada următoare. Singurele lucruri pe care le au în comun sunt lipsa unui program de guvernare, lipsa unei echipe guvernamentale, lipsa unei strategii coerente de a conduce executivul”, a declarat Bogdan Trif.

Trif ne îndeamnă să votăm pe Viorica Dăncilă, preşedinte al României

„Speranţa vine odată cu alegerile prezidenţiale de luna viitoare, atunci când vor vota candidatul PSD, Viorica Dăncilă. Este singura şansă ca investiţiile în toate domeniile importante să fie realizate şi majorările de salarii şi pensii pentru români să continue”, a mai scris joi, pe facebook, Bogdan Trif.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. sper sa DISPARETI ,in 2 ani ati bagat RO. in cacat ,vor plati 2-3 generatii imprumuturile pe care le ati facut ! incompetenti nenorociti …..

  2. O sa avem de pierdut?Ce os a avm de pierdut?Poate ei nu mai au asa multe domenii in care sa fure, minta si sa controleze oamenii!
    Incetul cu incetul, se desteapta lumea si nu pune botu’ la niste vrajeli si abureli din partea unor partide mincinoase si corupte pana in dinti!