furt profi
FOTO arhivă

Un tânăr de 28 de ani a fost pus sub control judiciar, după ce a intrat într-un magazin Profi din Mediaș și a furat mai multe sticle cu băuturi alcoolice.

„La data de 11 octombrie a.c., prin apel 112, o femeie, administrator al unei societăți comerciale, a sesizat Poliția Municipiului Mediaș despre faptul că, în jurul 21,30, un bărbat necunoscut a sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice din incinta unității din municipiul Mediaș. Valoarea prejudiciului nu a putut fi stabilită”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt, iar în urma verificărilor efectuate de către polițiștii medieșeni, la data de 12 octombrie a.c., a fost identificat și prins un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în localitatea Dârlos, bănuit de comiterea faptei.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentată unității de parchet competente. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns