Lidl inaugureaza doua magazine noi in Craiova si Selimbar 2

Un nou magazin LIDL se deschide în zona Sibiului în doar câteva zile. Clienții care vin la inaugurare vor avea parte de promoții și alte acțiuni speciale.

Noul magazin este situat în localitatea Șelimbăr pe Șos. Sibiului Nr. 12-22 și se deschide în 17 octombrie.

Noul magazin are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și peste 130 de locuri de parcare.

Odată cu deschiderea acestui magazin, se vor crea aproximativ 30 noi locuri de muncă. Orarul de funcționare va fi următorul: de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22.00, duminica între 8:00 și 21:00.

În linie cu strategia sa de sustenabilitate, Lidl își dezvoltă rețeaua de magazine adoptând soluții pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, ambele magazine dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. De exemplu, în magazinul din Șelimbăr sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării, pe 17 octombrie, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele. Lidl inaugureaza doua magazine noi in Craiova si Selimbar 1

Inaugurarea continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Despre Lidl
Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 6.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 250 de magazine și 5 centre logistice. Dinamismul din activitățile de zi cu zi, rezultatele durabile și corectitudinea în cooperarea profesională construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Pai sa nu le intoarcem nemtilor niscai bani ? Adica ei ne dau de lucru pentru ind auto si noi sa capitalizam bani ? Oare o piata agro-alimentara n-ar fi stat bine acolo unde producatorii (adevarati nu doar bisnitarii cu microbuze) sa-si poata vinde cat mai facil marfa ? O mare piata cu atat de multe tarabe astfel incat mafia pietelor sa nu mai aibe ce face ? In fosta hala xxl s-ar fi putut face asa ceva cu minim de investitie, casutele de langa fostul consulat sa fie inchiriate ca motel pentru vanzatori…oricum zona aia e cam moarta d p d v al interesului ciumpalacului consumator de mall 🙂