politie scandal
FOTO arhivă

Doi tineri din Ocna Sibiului au fost duși în arestul IPJ Sibiu, după ce i-au distrus parbrizul mașinii unui sibian și i-au furat și banii. Totul s-a petrecut pe șoseaua Alba Iulia din Sibiu, în plină zi.

„La data de 13 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut doi tineri în vârstă de 19, respectiv 20 de ani, din orașul Ocna Sibiului, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și distrugere”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În fapt, în dimineața zilei de 13 octombrie a.c., în jurul orei 11,00, în timp ce se aflau pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu, cei doi ar fi amenințat un tânăr cu acte de violență, i-ar fi sustras acestuia suma de 200 de lei și ar fi zgâriat parbrizul autoturismului tânărului, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

Față de cei doi tineri s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.