Încă o crimă la Sibiu – Bărbat omorât cu toporul

0 23.737

La două zile după ce un tânăr de 30 de ani a fost omorât în localitatea Ruși(citește aici despre asta), un alt bărbat și-a găsit sfârșitul aproximativ în același fel. Totul s-a petrecut în Axente Sever, cel mai probabil în noaptea de luni spre marți. Scenariul e deja cel cunoscut- alcool, ceartă, crimă. 

Cei doi bărbați din Axente Sever erau vecini și prieteni de pahar de multă vreme. Luni în jurul prânzului s-au adunat din nou pentru a bea un păhărel și a povesti. Mini petrecerea s-a cam încins la un moment dat, iar din cine știe ce neînțelegeri a izbucnit o ceartă pe cinste. Atât de puternică încât proprietarul gospodăriei, un bărbat de 65 de ani a pus mâna pe un topor și l-a lovit pe celălalt bărbat, de 68 de ani, de mai multe ori în zona capului.

Anchetatorii bănuiesc faptul că omorul a avut loc în noaptea de luni spre marți, deoarece cadavrul bărbatului a fost găsit abia marți după-amiaza, de nora lui. A fost descoperit în curtea criminalului. Exact când a avut loc decesul bărbatului vor stabili medicii legiști.

Ancheta va fi probabil una destul de complicată, pentru că criminalul nu este cooperant. El s-a disculpat spunând că nu știe cum a ajuns vecinul său mort în curtea lui, și pe deasupra el a fost și beat, așa că nu își amintește nimic.

A fost reținut pentru 24 de ore, iar miercuri urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.