Încă o crimă la Sibiu – Bărbat omorât cu toporul

23.766

La două zile după ce un tânăr de 30 de ani a fost omorât în localitatea Ruși(citește aici despre asta), un alt bărbat și-a găsit sfârșitul aproximativ în același fel. Totul s-a petrecut în Axente Sever, cel mai probabil în noaptea de luni spre marți. Scenariul e deja cel cunoscut- alcool, ceartă, crimă. 

Cei doi bărbați din Axente Sever erau vecini și prieteni de pahar de multă vreme. Luni în jurul prânzului s-au adunat din nou pentru a bea un păhărel și a povesti. Mini petrecerea s-a cam încins la un moment dat, iar din cine știe ce neînțelegeri a izbucnit o ceartă pe cinste. Atât de puternică încât proprietarul gospodăriei, un bărbat de 65 de ani a pus mâna pe un topor și l-a lovit pe celălalt bărbat, de 68 de ani, de mai multe ori în zona capului.

Anchetatorii bănuiesc faptul că omorul a avut loc în noaptea de luni spre marți, deoarece cadavrul bărbatului a fost găsit abia marți după-amiaza, de nora lui. A fost descoperit în curtea criminalului. Exact când a avut loc decesul bărbatului vor stabili medicii legiști.

Ancheta va fi probabil una destul de complicată, pentru că criminalul nu este cooperant. El s-a disculpat spunând că nu știe cum a ajuns vecinul său mort în curtea lui, și pe deasupra el a fost și beat, așa că nu își amintește nimic.

A fost reținut pentru 24 de ore, iar miercuri urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi