O tânără adoptată în Statele Unite își caută familia biologică în Sibiu

0 2.038

Alina Ana- Maria este o tânără sibiancă prin naștere. Și asta pentru că mai toată viața ei a trăit-o în statele Unite ale Americii, după ce a fost adoptată de o familie de acolo. acum își caută familia biologică și face un apel pe Facebook la toți cei care o pot ajuta. 

”Salutări din ALABAMA.
M-am născut în SIBIU la data de 19 septembrie 1990. La vârsta de nouă luni am fost adoptată de o familie americană minunată. Numele meu românesc a fost TIGLAR ALINA ANA-MARIA.
Doresc foarte mult să-mi găsesc mama și întreaga familie biologică, sper cu ajutorul tuturor de aici să reușesc. Pe acum mama mea ar avea în jur de 45 de ani, numele ei era TIGLAR MARIA. Găsirea și cunoașterea ei înseamnă enorm de mult pentru mine. Vă rog pe toți să DISTRIBUIȚI anunțul meu, cu speranța că va ajunge la cineva din familia mea. MULȚUMESC!!” este mesajul tinerei.

73260821 3677348388957679 8401217457045372928 nTânăra spune că își dorește foarte mult să ia legătura cu familia biologică, să afle dacă mai are frați sau surori. Speră că îi va găsi și că vor putea ține legătura.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.