Meditații gratuite la matematică pentru elevii din clasele a XI-a și a XII-a din Sibiu

0 806

Profesorii de la Universitatea Lucian Blaga oferă meditații gratuite elevilor de liceu care se pregătesc de susținerea Bacalaureatului. Cursuri de pregătire se fac și pentru informatică. 

Departamentul Calculatoare și Inginerie Electrică (CIE) organizează și în acest an universitar, cursuri de pregătire la Matematică pentru Bacalaureat şi Admitere. Cursurile se adresează elevilor din clasele a XI-a și a XII–a și se vor desfășura în perioada 26 octombrie 2019 – 16 mai 2020, iar ele vor fi susținute sâmbăta, între orele 9,00-12,00, în Aula IE 101 a Facultății de Inginerie.

Programul complet și temele abordate la fiecare întâlnire pot fi consultate accesând link-ul: https://www.ulbsibiu.ro/news/cursuri-de-pregatire-la-matematica-pentru-bacalaureat-si-admitere/

Pregătirea la Informatică va avea loc după un orar care va fi afișat pe site-ul Departamentului de Calculatoare și Inginerie Electrică: http://csac.ulbsibiu.ro/ și pe cel al Facultății de Inginerie: http://inginerie.ulbsibiu.ro/admitere/.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.