moped
FOTO arhivă

Un tânăr din Ațel a fost prins în afara localității conducând un moped neînmatriculat. În urma verificărilor, polițiștii care l-au oprit au constatat că omul era beat și nu avea permis de conducere.

„La data de 16 octombrie, în jurul orei 20.00, pe DJ 142 F, în afara localității Ațel, un echipaj de poliție a oprit pentru control în trafic un moped care nu avea aplicat număr de înmatriculare/înregistrare”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mopedul era condus de un bărbat din Ațel, în vârstă de 27 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul și se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate cu privire la situația juridică a motociclului întrucât bărbatul nu a putut prezenta niciun document de proveniență.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere (faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin. 1 Cod Penal) și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe (faptă prevăzută și pedepsită de art. 336 alin. 1 Cod Penal).

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu