Aproape 20 de restaurante în Promenada Sibiu – Starbucks și Tucano deschid noi locații

3 17.977

Promenada Sibiu, primul mall al orașului, va găzdui peste 150 de brand-uri în locația de la Podul Gării. Acestea vor acoperi un mix comercial complex, de la branduri premium în lumea fashion până la încălțăminte și accesorii, produse de beauty și întreținere corporală, bijuterii, echipamente electronice și electrocasnice, un hypermarket Kaufland, precum și o diversitate culinară extinsă, prin intermediul chiriașilor de la nivelul food court-ului.

Odată cu deschiderea noului centru comercial, și anume în data de 14 noiembrie, sibienii vor putea face cumpărături, vor putea petrece timp liber alături de prieteni, vor avea posibilitatea să își savureze cafeaua preferată și să mănânce pe săturate la unul dintre cele 20 de restaurante.

VEZI AICI CE MAGAZINE DE HAINE SE DESCHID

Diversitate culinară la noul mall
La Promenada Sibiu se vor deschide în jur de 20 de restaurante. Vizitatorii vor găsi în zona de food următoarele: Pep&Pepper, Spartan, Shanghai, City Burger, 3F, Noodle Pack, Salad Box, Bonito, Mesopotamia, Insieme și mulți alții.

Unde ne bem cafeaua
Până în acest moment, șapte brand-uri au confirmat că vor deschide o cafenea în incinta mall-ului. Acestea sunt Starbucks, Tucano, Elyzee, Kafune, Narcoffee, Filicori și 5 Coffee.

Vor avea sibienii patinoar la Promenada Mall?
„În acest moment nu avem un plan concret legat de o astfel de opțiune de entertainment (n.r.: patinoar), dar Promenada Sibiu își propune să ofere cât mai multe experiențe atractive, pe care le vom comunica de fiecare dată când vor avea loc”, spune Victor Lefter, consultant PR Promenada Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
3 Comentarii
  1. asultana scrie

    Produse traditionale romanesti vor fi? Producatorii locali vor avea un spatiu?

  2. Mihai scrie

    O sala de fitness world class nu o sa fie?

  3. Hoptop scrie

    Doar nume de nimicuri in ale gastronomiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.