padurar 1

După ce acum două zile un pădurar a fost împușcat mortal de hoții de lemne pe care încerca să îi oprească, un altul a fost agresat. Bărbatul de 39 de ani din Dolj, patrula în zona pe care o are în subordine, moment în care mașina sa a fost lovită în plin de un alt autoturism, scrie digi24.ro. 

Pădurarul a povestit că a mers să patruleze pădurea pe care o are în grijă și a descoperit o zonă în care se tăiaseră peste 30 de salcâmi. A încercat să ia urma hoților și la un moment dat a simțit că este urmărit.

A văzut o mașină în care se aflau doi bărbați și a încetinit ca să stea de vorbă cu ei. Atunci, șoferul mașinii a călcat puternic pedala de accelerație și a intrat în plin în mașina pădurarului.

Bărbatul a fost rănit ușor. Spune că s-a lovit cu capul de parbriz și că, până să se dezmeticească, cei doi s-au făcut nevăzuți.

Pădurarul a sunat la 112 și a chemat poliția, care face acum cercetări la fața locului.

Bărbatul spune că se teme acum să-și facă meseria, dacă nu va primi sprijin de la jandarmi. El a relatat că a făcut mai multe solicitări la Jandarmeria Dolj să trimită jandarmi în patrulă, dar nu a primit niciun răspuns.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu