Inconștiență pe șosele – Bețivii își fac de cap la volan în Sibiu

2.141

Plin de șoferi beți pe șosele. Și în acest weekend, a fost prăpăd. Polițiștii sibieni i-au depistat în trafic și le-au întocmit dosare penale.

Fără permis și rupt de beat
„La data de 20 octombrie, în jurul orei 23.35, pe DN 14, în localitatea Copșa Mică, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic o autoutilitară. La volanul acesteia a fost depistat un bărbat din Victoria, județul Brașov, în vârstă de 44 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice (0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat). Totodată, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. Bărbatul este cercetat penal pentru săvârșirea a 2 infracțiuni la regimul rutier, respectiv: conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Băut și fără carnet în Dumbrăveni
La data de 20.10.2019, în jurul orei 18.40, pe DC 23, în localitatea Ernea, polițiștii din Dumbrăveni au oprit pentru control în trafic un autoturism. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mașina era condusă de un bărbat în vârstă de 36 de ani, domiciliat în Ernea, care se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat) și nu deține permis de conducere. Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Trei dintr-o lovitură: Beat, fără permis și cu moped neînmatriculat
La data de 20.10.2019, în jurul orelor 17.40, în localitatea Ocna Sibiului, polițiștii au oprit pentru control în trafic un moped. Verificând conducătorul auto, precum și mopedul, polițiștii au constatat următoarele: mopedul era condus de un localnic în vârstă de 33 de ani care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul și care se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar moped este înmatriculat/înregistrat. Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea a 3 infracțiuni la regimul rutier, respectiv: conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat.

Beat în centrul orașului
În dimineața zilei de ieri, în jurul orei 08.30, în Piața Unirii din municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un autoturism. La volanul acestuia a fost identificat un sibian în vârstă de 39 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Sibianul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul cu alcoolemie peste limita legală.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi