smurd pompieri
FOTO arhivă

O fetiță în vârstă de șapte ani a fost dusă de urgență la spital după ce s-a electrocutat și a suferit arsuri grave la nivelul mâinilor. Incidentul s-a petrecut la Punctul de Transformare de pe strada Laboratorului din Copșa Mică, în jurul orei 14:20.

„În data de 21 octombrie 2019, în jurul orei 14:10, echipa sucursalei Mediaș a SDEE Transilvania Sud a fost informată telefonic, de către un reprezentant al Poliției Comunitare Copșa Mică, despre producerea unui eveniment care a avut loc la Punctul de Transformare nr. 16 Copșa Mică, soldat cu electrocutarea unei persoane minore”, anunță reprezentanții Societății de Distribuire a Energiei Electrice Transilvania.

Conform informației primite de la reprezentantul poliției care a realizat cercetarea la fața locului, fetița a pătruns, prin lărgirea orificiului de aerisire al transformatorului, în interiorul postului de transformare și a provocat un arc electric, suferind arsuri la mâini.

„Menționăm că SDEE Transilvania Sud respectă legislaţia în vigoare privind siguranţa şi protecţia muncii și ia toate măsurile necesare pentru a asigura securitatea muncii”, adaugă SDEE Transilvania Sud.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD. Potrivit Alinei Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu, fetița a suferit arsuri de gradul II și III la nivelul membrelor superioare. Aceasta a fost transportată la CPU Mediaș.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu