Scandal la o benzinărie din Mediaș – Cinci indivizi s-au luat la bătaie

577

Cinci bărbați din Mediaș au fost reținuți, duminică, de către polițiștii din Mediaș, urmând a fi prezentați în cursul zilei de luni Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă, după ce s-au luat la bătaie într-o benzinărie.

În fapt, în data de 20 octombrie, în jurul orei 015.0, o femeie a sesizat telefonic faptul că fratele său a fost agresat fizic într-o stație de alimentare cu combustibil din municipiul Mediaș.

„În urma sesizării, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, în urma verificărilor și cercetărilor efectuate, au stabilit faptul că în cursul nopții de 19/20 octombrie a.c., între două grupuri de bărbați a avut loc un conflict care a degenerat în acte de violență. Primul conflict a avut loc la domiciliul unuia dintre bărbați, imobil în care au pătruns fără drept membrii celuilalt grup. Ulterior, s-au întâlnit într-o stație de alimentare cu combustibil din Mediaș unde s-au agresat fizic reciproc. Membrii unui grup s-au retras în incinta stației, unde un angajat a acționat butonul de panică iar la fața locului a intervenit un echipaj de la firma specializată de pază care a aplanat conflictul”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Toate părțile implicate în conflict au fost identificate de către polițiștii din Mediaș, fiind vorba despre bărbați cu vârstele cuprinse între 18 și 35 de ani, domiciliați în Mediaș.

Împotriva acestora polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice (art. 371 alin.1 Cod Penal), violare de domiciliu (art. 224 alin. 2 Cod Penal), distrugere (art. 253 alin.1 Cod Penal) și loviri sau alte violențe (art.193 alin.1 cod penal), urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi