tractor 1
FOTO arhivă

Un sibian a fost rănit grav după ce a căzut dintr-un tractor la Săcădate. Șoferul care nu avea permis de conducere a încercat să-i păcălească pe polițiști, modificând locul faptei.

„La data de 19.10.2019, în jurul orei 14.20, pe DJ 104 F, în localitatea Săcădate, s-a produs un accident rutier”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În fapt, un localnic în vârstă de 24 de ani, a condus un tractor ce tracta și o remorcă în care se afla un bărbat, iar în timpul deplasării acesta a căzut din vehicul. Polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere iar remorca era neînmatriculată. Mai mult decât atât, imediat după producerea accidentului conducătorul tractorului a modificat locul accidentului prin aceea că a parcat tractorul în curtea imobilului în care locuieşte.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a bărbatului în vârstă de 32 de ani, accidentat prin căderea din remorcă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Join the Conversation

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Nici nu-i de mirare că se întâmplă asemenea acidente
    In această localitate majoritatea celor ce umbla cu tractoare nu au permise si mai mult de atît sint și in stare de ebrietate
    Se vede că poliția nui controleaza pe acești conducători de vehicule care pun in pericol viata celorlalți !
    Deși localitatea este la 3 km de orașul Avrig

    1. Nici macar nu sa intamplat asa, cine a scris acest articol ar fi trebuit sa fie la locul faptei…. e adevărat ca nu are permis si nu sunt înmatriculate , dar de ce nu se specifică ca NU era baut soferul si accidentul sa produs la aproximativ 20 de metri de casa soferului , a bagat tractotrul in curte si chiar soferul a sunt la 112 ce trebuie sa specificati nu specificati doar ce va convine vouă