Lidl construiește un nou magazin în Sibiu – Va fi într-un parc de retail în Terezian

1 11.737

Lidl este în continuă dezvoltare la Sibiu. După ce un magazin s-a deschis la intrarea în Șelimbăr, un altul se dorește a fi construit în inima orașului. Proiectul este supus consultării publice, așa că oricine are de făcut propuneri sau comentarii, le poate trimite Primăriei.

Noul magazin Lidl ar urma să fie construit pe locul fostei Cazangerii, la intersecția Străzilor Râului și Rusciorului. Terenul de 8.994 de metri pătrați a fost cumpărat de Lidl România. Planul Urbanistic de detaliu a fost făcut pentru o suprafață de 6.970 de metri pătrați.

73076359 2359803790952269 5132798373295816704 n

Construcția nouă se va alinia la strada Râului. Tot pe aici va fi amenajat un punct de intrare al autoturismelor și unul pentru aprovizionare. Trotuarul care va duce pietonii către magazin va fi în continuarea celui de pe Râului.

Constructorul se angajează să delimiteze spațiul proprietății cu zonă verde, iar giratoriul să îl amenajeze cu arbuști, astfel ca imaginea generală a zonei să fie îmbunătățită.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. mihu ioan viorel scrie

    Mai politicieni incompetenti, demolati unitati de productie (cazangeria „Independeta”) cu scopul asigurarii spatii pe nimic companiilor straine (Moll, Lidl, etc) care scot banii din tara. Noi cu ce sa le facem „pungile” pline ?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.