motor acc
Foto Info Trafic Jud. Sibiu

Trafic îngreunat în zona străzii Vasile Aaron din Sibiu. În urmă cu puțin timp, a avut loc un accident. Un motociclist a fost rănit.

De vină pentru producerea accidentului este o sibiancă de 21 de ani, care nu a acordat prioritate în intersecție. „O sibiancă în vârstă de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Șureanu, a pătruns în intersecția cu strada Vasile Aaron fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar spre strada Ștefan cel Mare de un bărbat a cărui identitate nu s-a stabilit încă”, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

74171469 728613494302762 7609195753604382720 n
Foto Info Trafic Jud. Sibiu

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj SMURD. „ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de terapie intensivă mobilă, în municipiul Sibiu, strada Șureanu. S-au acordat îngrijiri medicale motociclistului, un bărbat de aproximativ 27 ani, care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient și politraumatizat”, spune Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Traficul în zonă este îngreunat.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

  1. Faptul ca motociclistul avea in jur de 100 km/h la ora inseamna ca circula regulamentar, fata chit ca avea stop, s-a oprit si a observat ca poate sa treaca, ca motociclistul a intrat in depasire cu o viteza destul de mare nu s-a mentionat si ca ea putea sa treaca linistit pe acolo ca era timp sa iese de pe strada aia. Si faptul ca ea nu a iesit nici un metru dupa stop iar nu s-a mentionat, cam peste multe lucruri s-au sarit si s-a aruncat vina exact pe fata aia.