trecere pietoni sibiu

După imaginile cu polițistul care ajută o bătrânică să treacă strada, am primit de la un sibian pe adresa redacției un alt mesaj ilustrat despre o faptă bună, un pas spre normalitate și bun simț.

Întâmplarea s-a petrecut în trafic, vineri, 25 octombrie, în Sibiu, când un tânăr nu doar că a oprit ca să acorde prioritate unui pieton pe trecere, ci a și coborât de la volan ca sa îl ajute pe sibianul ce avea o vârstă înaintată. Cui nu i-ar cădea bine când ajunge la 80 de ani sa primească un ajutor nesperat?

“S-a intamplat ieri, 25 Oct. la intersecția Căii Dumbrăvii cu Bahluiului, la trecerea de pietoni de lângă sensul giratoriu. Un om în vârsta, cred peste 80 de ani, care abia se mișca, privea dezorientat neavând curajul să treaca. Moment în care tânărul din AUDI a oprit, a coborât și s-a îndreptat spre el. I-a întins bratul și încet, încet, cu viteza melcului, l-a trecut strada. Practic circulația în sensul giratoriu a fost blocată pret de câteva minute, timp în care nici unul dintre conducătorii auto nu a manifestat în vreun fel vreun semn de nervozitate datorită blocajului. Felicitări tânărului și admirație pentru atitudinea celor din trafic”, a scris sibianul în mesajul care a însoțit fotografia de mai sus.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

Comentariu

  1. Ce atata mirare bai oltenilor?
    Asa ceva e normal la noi la oras . Ati ajuns sa faceti articole in ziare macar interesati va inainte cum si ce si de ce. Daca la voi in fundu sudului nu sunteti civilizati va cred ca la Sb va mirati de normalitate …atunci adaptati va si voi, cresteti si voi ,deveniti civilizati nu va mai comportati la Sb ca la voi in sat unde singura dovada de civilizatie e ca nu va bateti mai mult decat suportati la betie

  2. Ce NEoameni ciudați au devenit românii. Sunt uimiți atunci când cineva se comportă civilizat. După opinia voastră, a celor care vă mirați de ceea ce este normal si obligatoriu (ACORDAREA DE PRIORITATE ABSOLUTĂ PIETONILOR), ar fi trebuit să fie călcat sub roti acel domn in varsta. Jalnică țară, jalnici locuitori.