Bun simț în trafic la Sibiu: Șoferii din coloană au așteptat fără claxoane să treacă un bătrânel strada

4.521

După imaginile cu polițistul care ajută o bătrânică să treacă strada, am primit de la un sibian pe adresa redacției un alt mesaj ilustrat despre o faptă bună, un pas spre normalitate și bun simț.

Întâmplarea s-a petrecut în trafic, vineri, 25 octombrie, în Sibiu, când un tânăr nu doar că a oprit ca să acorde prioritate unui pieton pe trecere, ci a și coborât de la volan ca sa îl ajute pe sibianul ce avea o vârstă înaintată. Cui nu i-ar cădea bine când ajunge la 80 de ani sa primească un ajutor nesperat?

„S-a intamplat ieri, 25 Oct. la intersecția Căii Dumbrăvii cu Bahluiului, la trecerea de pietoni de lângă sensul giratoriu. Un om în vârsta, cred peste 80 de ani, care abia se mișca, privea dezorientat neavând curajul să treaca. Moment în care tânărul din AUDI a oprit, a coborât și s-a îndreptat spre el. I-a întins bratul și încet, încet, cu viteza melcului, l-a trecut strada. Practic circulația în sensul giratoriu a fost blocată pret de câteva minute, timp în care nici unul dintre conducătorii auto nu a manifestat în vreun fel vreun semn de nervozitate datorită blocajului. Felicitări tânărului și admirație pentru atitudinea celor din trafic”, a scris sibianul în mesajul care a însoțit fotografia de mai sus.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (2)