Razie în Târgul Obor – Doi vânzători cu marfă „fake” ridicați de polițiști

0 1.305

Polițiștii sibieni au luat cu asalt Târgul Obor din Sibiu, duminică. Doi vânzători au ajuns la secție, după ce au expus spre vânzare mai multe articole de îmbrăcăminte și încălțăminte „fake”. Marfa celor doi a fost confiscată.

„În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în județul Galați și o femeie în vârstă de 42 de ani, domiciliată în Netuș, care aveau expuse și ofereau spre vânzare produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ambele persoane au fost conduse la sediul poliției iar produsele oferite spre vânzare au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

În cauza s-au întocmit dosare penale de constatare în flagrant a infracțiunii de contrafacere conform art. 90 alin. 1 lit. b din Legea 84/1998, respectiv punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Cercetările în aceste dosare continuă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...