bruma

Un val de aer polar care intră în România va aduce temperaturi extrem de scăzute, care pot ajunge până la -8 grade celsius. În unele zone diferența față de zilele trecute va fi și de 25 de grade, iar în zonele de munte va ninge, scrie digi24.ro

Începutul săptămânii aduce tot vreme frumoasă și mai caldă decât cea normală în toată țara. Maximele vor avea valori între 15 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei și 24, poate chiar 25 de grade Celsius în sud-vest. Norii se vor aduna în jumătatea de nord a țării unde, spre luni seară vor apărea ploile slabe. În celelalte zone, noaptea, va reveni ceața.

Răcirea se va resimți în special, în partea de vest a țării. Ninsorile își vor face și ele simțită prezenta la altitudini mai mari de 1.400 de metri.

Meteorologii vin și cu o veste bună. De duminică, 3 noiembrie, temperaturile vor ajunge din nou la 17 grade în timpul zilei.

Prognoza meteo la munte
Vreme frumoasă și foarte caldă va mai fi doar marți la munte. Apoi, temperaturile vor fi în cădere liberă. De marți, va ploua și va fi lapoviță la altitudini mai mici de 1.400 m, iar mai sus, va ninge, se va depune strat de zăpadă și vântul va avea intensificări temporare.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns