Moartea actriței Ema Vețean schimbă programul Teatrului ”Radu Stanca”

0 925

⇓ Ascultă știrea ⇓

Ema Vețean, actriță a Teatrului Radu Stanca din Sibiu, a murit luni, 28 octombrie, după ce în data de 22 octombrie a fost lovită de o mașină la ieșirea din Cristian. Ema ar fi trebuit să joace în piesa ”Moroi” joi și vineri. 

„Rațiunea supremă a teatrului și a fiecărui actor este să aducă bucurie măriei sale, publicul. Din respect pentru dispariția prematură a Emei Vețean dintre noi, spectacolul „Moroi”, regia Alexandru Dabija, care o avea în distribuție pe Ema Vețean, programat pentru 31 octombrie și 1 noiembrie 2019, va fi înlocuit de spectacolul „Steaua fără nume”, regia Florin Coșuleț. Biletele achiziționate inițial rămân valabile pentru spectacolul „Steaua fără nume” sau pot fi returnate în agenția teatrală, online (contact@entertix.ro – pentru biletele cumpărate online) sau în seara spectacolului (31 octombrie și 1 noiembrie 2019)”, au tranmsis reprezentanții TNRS.

Ema Vețean a intrat în moarte cerebrală duminică noaptea, iar familia a decis să îi doneze organele. CITEȘTE AICI DETALII DESPRE ACEST GEST

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...