Grădiniță nouă în Șelimbăr – proiectul de peste cinci milioane de lei aprobat

0 455

Proiectul grădiniței care urmează să se construiască în Șelimbăr, cu indicatorii tehnico economici, va fi votat de consilierii locali. Investiția totală se ridică la 5,38 de milioane de lei, cu TVA inclus.

”Este un proiect pe care mi-l doresc de mult timp, iar acum se apropie de faza finală cea de construire. A fost dificil de găsit terenul, este greu să întocmești mii de acte, să răzbați prin birocrație, însă cred că rezultatul va mulțumi pe toată lumea și va putea fi de folos șelimbărenilor mulți ani de acum înainte. Este important de semnalat faptul că ne dorim ca aici să poată veni copii începând de la vârsta de doi ani”, a declarat primarul Marius Grecu.

Conform proiectului, suprafața totală a clădirii va trece de o mie de metri pătrați. La demisol este prevăzută o spălătorie uscătorie, spații tehnice și cameră pentru centrala termică. La parter sunt prevăzute două săli și dormitoare pentru grupele mici, birouri și grupuri sociale pentru educatori, copii și persoane cu dizabilități, precum și bucătărie și o sală polifuncțională. La etajul întâi este loc pentru grupele mijlocii, iar la etajul al doilea sunt prevăzute spații pentru grupele mari.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...