Victimele din ”Colectiv” comemorate miercuri seara la Sibiu

0 203

⇓ Ascultă știrea ⇓

Miercuri se împlinesc patru ani de la incendiul din clubul Colectiv în care și-au pierdut viața 65 de tineri. Sibienii nu au uitat acel moment și nici pe victimele tragediei. În memoria lor la sibiu se organizează un marș.

Întâlnirea se dă miercuri seara, la ora 19, în Piața Mare, unde se vor aprinde lumânări pentru cei care și-au pierdut viața acum patru ani.

Apoi se va pleca pe bulevardul nicolae Bălcescu, Parcul Astra, Mitropoliei, Samuel Brukenthal și se va reveni în Piața Mare.

”O reuniune în amintirea celor care şi-au pierdut viața în tragedia de la Colectiv. Un gest de solidaritate pentru cei care au suferit după Colectiv… Să fim împreună pentru ei! Au trecut patru ani. În semn de recunoştință vă invităm miercuri, 30 octombrie, de la ora 19;00 să ne reunim în Piața Mare din Sibiu. Vom aprinde o lumânare în memoria celor 65 de victime. 30 octombrie este data care a șocat un popor întreg și a arătat o țară incapabilă să aibă grijă de cetățenii ei. Pe 30 octombrie 2015 au ars frați și surori, copii și părinți, prieteni și necunoscuți și, odată cu ei, vălul care acoperea mizeria din spitale și corupția din administrația românească”, spun organizatorii.

Mai multe detalii despre eveniment, AICI.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.