VIDEO FOTO – Moment emoţionat în Catedrala din Sibiu; aproape 100 de sibieni îndureraţi la slujba pentru victimele „Colectiv”

922

Aproape o sută de sibieni s-au strâns miercuri seara, înfruntând ploaia şi temperatura de doar 6 grade, în Piaţa Mare, unde au aprins lumânări în memoria victimelor din incendiul de acum patru ani, din clubul „Colectiv” din Bucureşti. După ce au mărşăluit în tăcere şi durere prin centrul Sibiului, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, sibienii au participat la slujba oficiată de un sobor condus de Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza.

Mesajul sibienilor către cei de la „Colectiv”: „Nu v-am uitat!”

În Piaţa Mare din centrul Sibiului stau scrise mesaje către cei care au supravieţuit din „Colectiv” şi către cei care şi-au pierdut pe cineva drag: „Nu v-am uitat!

foto comemorare colectiv in piata mare sibiu

Slujbă la Sibiu pentru victimele „Colectiv”

Aproape o sută de sibieni au asistat miercuri seara, la slujba de pomenire a victimelor incendiului din clubul „Colectiv”, oficiată de ÎPS Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului şi un sobor alcătuit din 12 preoţi în Catedrala Mitropolitană. Printre preoţi s-a numărat şi preotul Constantin Necula.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.