girofar politia tamponare
FOTO: arhivă

Noi detalii ies la iveală în cazul bărbatului înjunghiat din Sibiu. Potrivit informațiilor polițiștilor, scandalul a avut loc, de fapt, într-un imobil de pe strada Dealului, joi dimineața.

UPDATE
Instanța a dispus cercetarea sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Știrea inițială
Un bărbat de 52 de ani a fost tăiat cu un cuțit de către un individ. Acesta i-a furat și lanțul de aur de la gât.

„În fapt, în dimineața zilei de ieri, 31 octombrie, un bărbat din Șelimbăr a sesizat Poliția Sibiu despre faptul că în urmă cu puțin timp, în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Sibiu, a avut un conflict violent cu un bărbat în urma căruia a fost lovit cu pumnii și tăiat cu un briceag în zona brațelor, constatând totodată lipsa unui lănțișor din aur pe care îl purta la gât”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma cercetărilor și a activităților investigative desfășurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, persoană bănuită de săvârșirea acestei fapte a fost depistată în scurt timp în municipiul Sibiu. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, domiciliat în Șura Mare, a fost reținut pentru 24 ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 193 al. 2 cod penal, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările în acest dosar continuă.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns