striparu 3
FOTO - Marius Crăciun - Profilul Public de Facebook

Marius Crăciun, alias Stripăru, cunoscut în lumea ”neagră” a Sibiului, era căutat prin Interpol de la începutul lunii septembrie. Se zvonește că ar fi fugit cu câteva zile înainte ca judecătorii să îi schimbe măsura preventivă din control judiciar în arest preventiv. A fost însă prins de polițiști și încarcerat tocmai în Lyon, Franța. 

Marius Crăciun este judecat într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, iar din aprilie de când a fost acuzat, a trecut prin mai multe măsuri preventive- de la control judiciar la rest preventiv, arest la domiciliu….Procurorii DIICOT ceruseră arestul preventiv din nou, iar în data de 4 septembrie judecătorii au admis cererea. Doar că Marius Crăciun a dispărut, iar polițiștii nu au putut pune în aplicare mandatul. Așa că Marius Crăciun a fost dat în urmărire națională și internațională. AFLĂ DETALII DE AICI 

Asta până acum câteva zile, când polițiștii sibieni au fost informați de sibianul Marius Crăciun a fost prins și arestat în Franța, la Lyon. ”Bărbatul a fost prins în baza mandatului de urmărire internațională și se află încarcerat în Franța. Autoritățile se află în faza de corespondență, urmând ca acesta să fie extrădat și încarcerat în Sibiu”, a explicat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu