Fostul arhitect al primăriei Șelimbăr, declarat incompatibil de ANI

865

Agenția Națională de Integritate a anunțat vineri că un fost funcționar al Primăriei Șelimbăr a fost găsit incompatibil. Acesta a lucrat atât pentru primărie, cât și pentru o societate privată.

Este vorba despre Dan Săvescu, fost Funcționar public în cadrul Primăriei Comunei Șelimbăr, din județul Sibiu, de profesie arhitect

„În perioada 01 februarie – 25 octombrie 2016 a exercitat simultan funcția publică de execuție (arhitect) în cadrul Primăriei Comunei Șelimbăr și funcția de arhitect în cadrul unui birou individual de arhitectură, încălcând astfel dispozițiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”, transmit reprezentanții ANI.

Sibianul a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază, însă nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Va urma ...... scrie

    Dl. primar Grecu,….nu vedeti? Dupa aproape 3 ani?……..cu actualul cum ramane? ca este treaba grea, acum isi face spatele, cu a lui sotioara care-si cauta la randul ei sprijin prin politica. Sapati putin si o sa vedeti in globul de cristal un mare dar mare r…..t de „oameni”

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.