promenada sibiu

Inaugurarea Promenada Sibiu aduce nu doar cel mai modern centru comercial din regiune, cu branduri internaționale în premieră, dar și zile pline de distracție și surprize pentru toată lumea. Astfel în perioada 14 – 17 noiembrie, în intervalul orar 10:00 – 22:00, vizitatorii care vor trece pragul centrului comercial se vor bucura de numeroase oferte speciale și promoții pregătite de magazine, precum și de o serie de evenimente speciale.

Lumini, culori, inedit și mult „wow”

Spectacolul de lasere oferit sibienilor pe 14 si 15 noiembrie va începe la orele 19 și va anunța marea inaugurare. Un adevărat spectacol de lumini, culori și personaje nemaivăzute vor învălui și culoarele Promenada Sibiu încă din ziua deschiderii. Cu un costum construit parcă din mii de oglinzi, Omul Invizibil îi va încânta pe vizitatori cu diferite coregrafii spectaculoase, dar îi va și învăța cum să danseze alături de el. Alături îi vor fi și Silver Gheisha și Omul-Disco, două personaje ale căror costumații nu pot trece neobservate și, mai ales, nefotografiate.

Vizitatorii vor fi provocați să zâmbească de către bufonii regali, cu trucurile lor prin care reușesc ca, din lucruri mici, neimportante, să improvizeze momente uimitoare.

Cele mai cool selfie-uri își vor găsi locul în cabina foto cu pictură de lumini, în zilele de 14 și 15 noiembrie, în timp ce colivia gigant va găzdui spectacole de acrobație, adevărate demonstrații de echilibru și siguranță, în zilele de 16 și 17 noiembrie. Peretele cameleonic îi va provoca pe vizitatori să-și testeze atenția și să descopere personaje bine camuflate, iar trupele de LED Robots si toboșari vor mărșălui pe holurile Promenada, pentru a completa atmosfera aniversară cu muzica si mișcările lor.

Nici cei mai mici vizitatori nu sunt uitați, primele două zile de Promenada Sibiu înseamnă și sesiuni creative de pictură pe față și baloane modelate în cele mai haioase forme, la cererea micuților specialiști. Totul se petrece în intervalul orar 16:00 – 19:00.

Încă din prima zi, vizitatorii noștri iubitori de film vor avea acces la destinația mult așteptată: CineGold deschide în Promenada Sibiu primul cinematograf multiplex, cu 9 săli de proiecție, 1.400 de locuri, sunet și imagine de cea mai înaltă calitate, cele mai noi filme și posibilitatea de a găzdui evenimente diverse.

Biletele vor putea fi achiziționate împreună cu popcornul și răcoritoarele de la casele de bilete din incinta cinematografului, de la ATM-urile instalate la intrare în cinema sau de pe website-ul operatorului, dar și din aplicațiile dedicate, ce vor putea fi downloadate gratuit.

promenada sibiu open for more 1

Mai multe detalii despre cele 4 zile aniversare pot fi aflate de pe site-ul Promenada Sibiu, precum și de pe pagina de Facebook.

Promenada Sibiu va fi deschis zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

14 – 15 noiembrie:

• Pictură pe față și baloane modelate pentru cei mici: intervalul orar 16:00 – 19:00
• Peretele cameleonic: intervalul orar 17:00 – 22:00
• Roboți și toboșari LED: după ora 18:00
• Omul Disco și Silver Gheisha: după ora 18:30
• Omul Invizibil: 14 – 15 noiembrie, după ora 17:00
• Cabina foto cu pictură de lumini: 14 – 15 noiembrie, intervalul 16:00 – 20:00 (pozele vor putea fi primite pe email sau printate pe loc)
• Show cu laser pe exteriorul Promenada: 14 -15 noiembrie, în intervalul orar 19:00 – 22:00

16 – 17 noiembrie:
• Bufonii regali: intervalul orar 17:00 – 19:00
• Spectacol „The Book of Wonders”: intervalul orar 18:00 – 20:00
• Trupa „Light Walkers”: intervalul orar 19:00 – 20:00
• Acrobație în colivie: intervalul orar 20:00 – 21:00

Despre NEPI Rockcastle

NEPI Rockcastle este principalul grup de investiții și dezvoltare imobiliară din Europa Centrală și de Est.
Grupul detine un portofoliu de proprietăți excepționale, avand o poziție dominantă în România, Polonia și Slovacia și o prezență puternică în Croația, Bulgaria, Ungaria, Republica Cehă, Serbia și Lituania.

Din portofoliul NEPI Rockcastle fac parte Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Center, Shopping City Timișoara, City Park Constanta, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

Comentariu