csu sibiu echipa
FOTO - CSU Sibiu / Dragoș Dumitru

CSU Sibiu a cedat fără drept de apel în Derby de Ardeal. Echipa lui Dan Fleșeriu a fost învinsă vineri seară cu 92-64 (18-12 25-21 26-10 23-21) de U Cluj.

Sibienii lui Dan Fleșeriu au făcut probabil cel mai slab meci din ultimii cinci ani în confrutările cu U Cluj. CSU a început prost partida, iar acest lucru ne-a costat până la finele meciului. Lipsa de luciditate de pe teren, s-a transpus pe tabelă. Clujenii au jucat agresiv, iar ai noștri au căzut în capcana întinsă. Sfertul doi a fost mai echilibrat, dar după pauza mare, gazdele au ieșit ca un tăvălug de la vestiare.
Flaker a cedat nervos, iar Engi și Chatman au făcut figurație pe teren. Dan Fleșeriu a plătit tribut și lipsei a doi jucători importanți, Barry Stewardt și Aurelian Gavriloia, ambii accidentați. Chiar și așa însă jocul echipei a arătat multe lacune la Cluj, iar acest lucru s-a văzut cel mai bine la final, când tabela a arătat un scor aproape năucitor, Clujul câștigând meritat și incontenstabil cu 92-64.
”Un meci greu, în care principala noastră îngrijorare era să nu mai pierdem jucători cu accidentări, lucru pe care nu l-am reușit. Lucas de data aceasta a suferit o accidentare la umăr. Am rezistat până la pauză, cu un joc destul de bun în condițiile date cu multe aruncări deschise ratate din nou, la fel ca și miercuri. Din păcate după pauză Clujul a fost superior la toate capitolele și am căzut definitiv. Este un început greu de campionat, dar la asta ne și așteptam având în vedere cât de mult s-au întărit toate echipele și vor continua jocurile grele. Trebuie să devenim o echipă mai unită și mai puternică fizic și mental pentru a avea șanse să ne luptăm din nou pentru medalii. Nimeni nu se așteaptă să fie ușor și nici să se întâmple repede, dar fiecare săptămână care trece trebuie să ne facă mai buni și să ne unească mai mult. Nu suntem prima echipă care plătește tribut accidentărilor, doar că noi nu am avut situații asemănătoare sezoanele trecute și trebuie să învățăm să le controlăm și să devenim mai puternici din asta”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.
Pentru CSU Sibiu au marcat: Isaiah Philmore 16p, Chris Cooper 10p, Lucas Tohătan 8p, Jared Jordan 8p, Rolland Torok 8p, Randal Falker și Jordan Chatman câte 5p, David Engi 4p.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu