foto arhiva fch gaz metan

FC Hermannstadt întâlnește sâmbătă seară pe Gaz Metan Mediaș, în etapa a XV-a din Liga I. Meciul se joacă de la 18:00, pe terenul medieșenilor. Sibienii nu-i pot folosi în acest meci pe fundașul Kevin Rimane, în continuare accidentat și pe mijlocașul brazilian Romario Pires, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

,,Știu ce importanță are acest joc pentru orașul Sibiu, pentru clubul nostru și pentru județul Sibiu, singurul din țară, în afară de București, cu două echipe în primul eșalon fotbalistic. Pentru noi sunt importante cele 3 puncte puse în joc. Nu suntem într-o situație foarte liniștită și îmi doresc din tot sufletul să câștigăm. Va fi greu! Întâlnim o echipă foarte bună, care se situează pe locul 4 și au șanse să rămână în play off. Gaz Metan Mediaș este un grup valoros, cu jucători de calitate. Totuși, cred că după calificarea în sferturile Cupei României și jocul pe care l-am avut la Mioveni, băieții noștri au un moral mai bun și au încredere mai mare în posibilitățile pe care le au. Doresc ca la fiecare joc să văd o atitudine pozitivă și o unitate a grupului. Știu că vom avea suporteri mulți la Mediaș. Îmi doresc să vină cât mai mulți și să-i facem fericiți! Nu va mai dura foarte mult și echipa va reveni la Sibiu.”, a declarat Eugen Neagoe, antrenor principal la FC Hermannstadt.
,,Am încredere că vom intra bine în partida cu Gaz Metan. Am făcut un meci bun în Cupa României cu Mioveni. Avem nevoie de un rezultat pozitiv și pentru asta mergem la Mediaș. Avem încredere în noi! Sper ca după acest meci să plecăm de acolo cu capul sus!”, a completat Lucian Buzan, mijlocaș la FC Hermannstadt.
În etapa precedentă, FC Hermannstadt a pierdut cu 0-4 pe teren propriu cu FCSB, în timp ce Gaz Metan a terminat la egalitate, 1-1, cu Chindia Târgoviște.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu