tir tv

Patronul unei firme din județul Argeș, victimă a unei înșelăciuni, a anunțat că oferă o recompensă de 50.000 de euro celor care îl ajută să dea de urma unui TIR încărcat cu televizoare, care a dispărut.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Mădălina Epure, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în acest dosar de înșelăciune au fost făcute, vineri, percheziții în Argeș, dar și în județul Dâmbovița.
Două persoane au fost reținute în urma descinderilor, fiind ridicate și mai multe bunuri, a mai anunțat Mădălina Epure.
Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că patronul din Argeș a semnat un contract cu o firmă din Dâmbovița pentru transportul unor televizoare de la Chiajna în Franța. TIR-ul încărcat cu marfă nu a mai ajuns la destinație, iar omul de afaceri din Argeș a depus plângere penală.
În acest caz există suspiciuni că televizoarele au fost vândute pe piața neagră.
În plus, patronul firmei din Argeș a decis să ofere o recompensă de 50.000 euro celor care ajută la găsirea TIR-ului, dar și a aparaturii.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Dacă dispare o persoana apar poze ???‍♂️?‍♂️Nu doar ca dau recompensa pentru o persoana. Se dau particularități. Nu ma fa sa sun pentru fiecare TIR care mi se pare mie suspect. Ca o sa aveți serios de lucru. Spune bre… Marca, culoarea, nr. înmatriculare, etc. După ce dracu sa ma uit, în afara de a fi atent sa nu dea vre un Tir peste mine.