VIDEO FOTO – Primarul Sibiului către Klaus Iohannis: Dumneavoastră veţi fi preşedintele României!

479

Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, i-a spus duminică, lui Klaus Iohannis, că va fi câştiga alegerile prezidenţiale, pentru că merită. Fodor a mărturisit că îşi doreşte ca Iohannis să câştige alegerile pentru postul de preşedinte al României, din primul tur, care va avea loc duminica viitoare.

Fodor, către Iohannis, la Sibiu: „Mi-aş dori să câştigaţi aceste alegeri din primul tur”

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis, duminică, la Gala femeilor liberale, că va câştiga alegerile prezidenţiale. „Succes la alegerile prezidenţiale care vor avea loc duminica viitoare. Mi-aş dori să câştigaţi aceste alegeri din primul tur, chiar dacă se ajunge la al doilea, dvs veţi fi preşedintele României pentru că meritaţi”, a spus Astrid Fodor. Deşi nu este membru al PNL, primarul Sibiului, Astrid Fodor, a fost premiată la Gala „Femeile liberale premiază excelența”, care are loc duminică, la Sala Thalia.

Gala #OFL "Femeile liberale premiază excelența". La eveniment partcipă Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, alături de circa 400 de femei liberale.

Publicată de PNL Sibiu pe Duminică, 3 noiembrie 2019

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi