VIDEO FOTO – Şefa PNL Sibiu, vicepremier propus, încrezătoare că trece guvernul Orban peste 24 de ore

0 412

Preşedintele PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan, vicepremier propus, a spus duminică seara, la gala femeilor liberale, că „are toată încrederea” că faptele bune care au dus la premierea mai multor doamne la Sala Thalia, va face ca luni, Guvernul Orban să fie învestit în Parlamentul României.

Dacă trece noul guvern, Sibiul va avea doi reprezentanţi în executiv pentru prima dată

Vă mulţumesc domnule preşedinte Klaus Iohannis pentru prezenţa la acest eveniment, v-am spus că onoarea şi emoţia mă copleşesc, dar am încredere că toate gândurile şi reuşitele şi faptele nobile pe care le-am auzit în această seară, vor sta la temelia reconstrucţiei României normale începând cu ziua de mâine, la votul de învestitură al Guvernului Orban în Parlamentul României”, a declarat Raluca Turcan, duminică seara, la Gala „Femeile liberale premiază excelenţa”, care a avut loc la Sibiu. La această gală au fost premiate mai multe femei, dar şi un bărbat, preşedintele Klaus Iohannis, preşedintele României, fost lider al PNL. Dacă trece Guvernul Orban, atunci Sibiul va avea doi reprezentanţi în noul executiv: pe Raluca Turcan şi Victor Costache.

Gala #OFL "Femeile liberale premiază excelența". La eveniment partcipă Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, alături de circa 400 de femei liberale.

Publicată de PNL Sibiu pe Duminică, 3 noiembrie 2019

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.