brad2

Sărbătorile se simt din ce în ce mai bine la Sibiu. Mai sunt aproximativ două săptămâni până la deschiderea Târgului de Crăciun, dar primul pas este montarea bradului. Aceasta a început luni și va dura câteva zile.

Anul trecut subiectul bradului de Crăciun a fost unul extrem de controversat AFLĂ DETALII AICI și a născut discuții aprinse între sibieni și vâlceni. Primăria a decis ca anul acesta să monteze un alt brad în Piața Mare. Este mai mare, iar în câteva zile va fi admirat de cei care trec prin zonă.

brad3

”Primăria Sibiu a achiziționat un nou brad de Crăciun pentru Piața Mare. Bradul artificial măsoară 24 de metri înălțime și 9-10 metri lățime la bază, are un aspect natural și culoarea verde. Acesta este alcătuit din peste 2400 de crenguțe și a fost livrat împreună cu ornamentele specifice: peste 5000 de globuri argintii, aurii și roșii, ghirlande luminoase cu lumină albă și rece și o stea tridimensională în vârf”, a declarat Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

În același timp, se pregătește și Târgul de Crăciun ce va fi inaugurat în 15 noiembrie. S-a început montarea celor 110 căsuțe.

casute

Bradul de anul trecut, ce a fost donat municipalității de o firmă sibiană, va fi amplasat în Piața Mică.

 

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns