cutit briceag
FOTO arhivă

Un sibian a fost reținut, după ce a intrat cu forța în casa concubinei și a amenințat-o pe ea și pe proprietara apartamentului. Acesta avea asupra sa un cuțit. De față erau și cei patru copii minori ai femeii.

„La data de 4 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 52 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și violare de domiciliu”, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În fapt, în cursul zilei de 4 noiembrie, bărbatul ar fi pătruns fără drept, de două ori, într-un imobil de pe strada Anul 1848 din municipiul Sibiu, unde ar fi amenințat-o pe proprietară cu acte de violență. În locuință se mai aflau concubina bărbatului și cei patru copii minori ai acesteia.

Femeia amenințată a sesizat poliția după cea de a doua pătrundere fără drept a bărbatului în casă, iar în urma intervenției rapide a polițiștilor, bărbatul a fost depistat în timp ce se afla într-una dintre încăperile imobilului, asupra sa fiind găsit și un cuțit având o lamă cu lungimea de 8 cm.

Sibianul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, respectiv violare de domiciliu (câte două acte materiale).

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns