fbpx

 Cea mai bună reprezentare națională a Sibiului din istorie

0 1.255

⇓ Ascultă știrea ⇓

Cu un președinte sibian și cu un vicepremier și un ministru susținuți de cea mai puternică organizație PNL din țară, județul nostru are cea mai bună reprezentare la nivel național din istorie.

”România va fi reașezată pe drumul firesc, prin corectarea acelor măsuri impuse de PSD care au distrus domenii întregi de activitate, au pus democrația și instituțiile în pericol și au afectat viața oamenilor”, a transmis președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, la preluarea mandatului său de vicepremier în Guvernul Orban.

Klaus Iohannis: ”Vă doresc un mandat de mare succes”

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis astăzi Guvernului Orban o listă de priorități, care din punctul său de vedere sunt esențiale pentru următoarea perioadă: bugetul pe 2020, reluarea discuțiilor pe legile justiției, încurajarea luptei anticorupție și pregătorea alegerilor. ”Vă doresc un mandat de mare succes, chiar dacă, din păcate, nu va fi un mandat întreg de patru ani, ci va fi un mandat ceva mai scurt și mai greu. Eu vă doresc să găsiți sprijinul necesar în Parlamentul României pentru a vă pune în practică proiectele și, foarte important, pentru a stopa dezastrul lăsat în urmă de guvernele pesediste. Deja, vă spun sincer, mă tem de ce vor găsi noii miniștri în ministere.foto 2 KI 6 noiembrie 2019

Mă aștept de la acest nou Guvern să rezolve câteva probleme foarte urgente: închiderea bugetului pe anul 2019, pregătirea proiectului de buget pentru anul 2020, reluarea discuțiilor pe legile justiției. Trebuie încurajată din nou lupta anticorupție, trebuie pregătite și puse în practică, într-un mod foarte transparent, corect, eficient, alegerile”, a transmis președintele Iohannis. Membrii Guvernului condus de Ludovic Orban au depus, luni, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţii, în faţa preşedintelui Klaus Iohannis.

Vicepremierul Raluca Turcan: ”Începem etapa reconstrucției autentice”

Echipa PNL Sibiu este bine reprezentată în noul guvern, acolo unde Raluca Turcan, președintele organizației județene a PNL, și dr. Victor Costache au în față un mandat deosebit de dificil. ”Am pus capăt guvernării toxice a PSD și începem etapa reconstrucției autentice, pentru România și pentru cetățenii ei. Echipa guvernamentală a PNL își asumă 100% acest proiect și îl va duce la bun sfârșit, prin efortul miniștrilor desemnați de a pune în aplicare neîntârziat prioritățile programului de guvernare. În cel mai scurt timp posibil, Guvernul Orban va lua acele decizii absolut necesare pentru rezolvarea urgențelor momentului: elaborarea bugetelor pentru anul viitor, pregătirea pentru perioada de iarnă, numirea comisarului european, evitarea riscul de dezangajare a fondurilor europene. România va fi reașezată pe drumul firesc, prin corectarea acelor măsuri impuse de PSD care au distrus domenii întregi de activitate, au pus democrația și instituțiile în pericol și au afectat viața oamenilor”, a transmis vicepremierul Raluca Turcan la preluarea mandatului.

Premierul Ludovic Orban i-a transmis președintelui Iohannis că va avea în acest Cabinet un partener de încredere. ”Domnule președinte, începând de astăzi aveți un partener în Guvernul României. Un partener de încredere, un partener care este gata să se alăture eforturilor dumneavoastră pentru punerea în practică a viziunii de dezvoltare a României pentru realizarea programelor și proiectelor care pot să aducă România într-o situație de revenire pe drumul drept și care pot, cu adevărat, să permită fiecărui român să reușească în viață, în țara lui”, a declarat Ludovic Orban.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.