csu sibiu fiba

CSU Sibiu joacă miercuri o nouă partidă în cadrul sezonului regulat al FIBA Europe Cup, pe teren propriu, cu Bahcesehir College. Meciul începe la ora 19:00, iar ultimele bilete disponibile se pot achiziționa de la casieria Sălii Transilvania, începând cu ora 18:00.

O nouă etapă a aventurii europene se va consuma asăzi, la Sala Transilvania. BC CSU Sibiu va da piept cu puternica echipă din liga turcă, Bahcesehir College. Oaspeții din această seară au un parcurs bun până la acest moment în FIBA Europe Cup, cu o victorie și o înfrângere, în timp ce echipa noastră caută să facă prima victorie, în această seară, în fața propriilor suporteri.
”Urmează o partidă care vine după multe meciuri grele încheiate cu înfrângeri și sperăm să fim într-o situație mult mai bună. În continuare avem probleme cu doi dintre jucători care nu vor evolua din cauza accidentărilor. Mai mult decât atât, mai avem trei jucători care sunt doar pe jumătate recuperați. Cu toate acestea, este evident că vom încerca să facem tot ce se poate, în aceste condiții, pentru a obșine, totuși, prima victorie în Cupele Europene, în Sala Transilvania”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Partida începe la ora 19:00 și va fi transmisă atât pe DigiSport, cât și pe canalul de youtube al FIBA Europe Cup.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.