fbpx

Ludovic Orban, felicitat de Juncker – „Sunt convins că spiritul de la Sibiu va continua să vă inspire acţiunile viitoare”

0 205

⇓ Ascultă știrea ⇓

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a felicitat pe Ludovic Orban, printr-o postare pe Twitter, pentru desemnarea ca premier. Juncker este convins că Orban „va acționa după spiritul de la Sibiu”.

”Aş dori să vă transmit caldele mele felicitări pentru numirea dumneavoastră în funcţia de prim-ministru al României. Vă doresc tot binele în încercarea dumneavoastră de a soluţiona provocările care vă stau în față, de la intensificarea creşterii economice durabile a ţării dumneavoastră până la ghidarea de valorile noastre europene comune. Sunt convins că spiritul de la Sibiu şi dorinţa noastră pentru o Europă mai puternică acasă şi peste hotare vor continua să vă inspire acţiunile viitoare”, i-a transmis Juncker noului șef al guvernului de la București.

Și președintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a transmis marți dimineață, în limba română, felicitări liderului PNL, Ludovic Orban, pentru numirea în funcția de prim-ministru, exprimându-și speranța că guvernul liberal va avea un rol pozitiv ”în sprijinul interesului șii unității europene”.

Sursa: g4media.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.