juncker 2
FOTO arhivă

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a felicitat pe Ludovic Orban, printr-o postare pe Twitter, pentru desemnarea ca premier. Juncker este convins că Orban „va acționa după spiritul de la Sibiu”.

”Aş dori să vă transmit caldele mele felicitări pentru numirea dumneavoastră în funcţia de prim-ministru al României. Vă doresc tot binele în încercarea dumneavoastră de a soluţiona provocările care vă stau în față, de la intensificarea creşterii economice durabile a ţării dumneavoastră până la ghidarea de valorile noastre europene comune. Sunt convins că spiritul de la Sibiu şi dorinţa noastră pentru o Europă mai puternică acasă şi peste hotare vor continua să vă inspire acţiunile viitoare”, i-a transmis Juncker noului șef al guvernului de la București.

Și președintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a transmis marți dimineață, în limba română, felicitări liderului PNL, Ludovic Orban, pentru numirea în funcția de prim-ministru, exprimându-și speranța că guvernul liberal va avea un rol pozitiv ”în sprijinul interesului șii unității europene”.

Sursa: g4media.ro

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.