bataie1
FOTO Arhiva

Scandal amoros la Sibiu. Doi adolescenți au fost bătuți în apropierea gării de către alți doi tineri din cauza unei fete. Se pare că una dintre victime îi făcea curte iubitei unuia dintre agresori.

„La data de 24 octombrie a.c., doi minori, în vârstă de 17 ani, din Gura Râului, au reclamat Poliției Municipiului Sibiu faptul că, în dimineața zilei de 21 octombrie a.c., în timp ce se aflau în Piața 1 Decembrie 1918 din municipiul Sibiu, au fost agresați fizic de către doi tineri”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma cercetărilor efectuate, la data de 5 noiembrie, polițiștii Compartimentului Poliție de Proximitate Sibiu au identificat presupușii autori ai agresiunii. Este vorba despre doi tineri cu vârsta de 17, respectiv 19 ani, domiciliați în localitatea Vurpăr, față de care s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță.

Aceștia urmează să fie prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive și sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv instigare la săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă, după ce au încercat să îi convingă pe doi dintre amicii lor să dea declarații mincinoase pentru a scăpa de pedepasă.

În prezent, presupușii agresori sunt încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.