Seară karaoke și petreceri în Cotton. Plus evenimente culturale, în weekend, la Sibiu

306

Un weekend memorabil începe, în ciuda vremii nschimbătoare. Petrecerile sunt cap de afiș pentru serile ce urmează, dar nici piesele de teatru sau evenimentele artistice nu sunt lăsate deoparte. Așa că, să înceapă weekend-ul!

Cea mai tare petrecere karaoke revine în această vineri la Hello Coffee Lounge. s-a dus vestea în oraș că aici distracția e maximă, așa că ar fi bine să vă și convingeți singuri. Acum e cea mai bună ocazie. Numărul de telefon pentru rezervări se găsește AICI. 

 

Nici petrecerile de la Cotton Pub nu sunt de lepădat. vineri va trebui să vă împărțiți cumva timpul, să ajungeți și aici, pentru că Paraziții vor avea un super concert.

Nu v-ați săturat de atâta distracție? nu-i nimic, reveniți în Cotton și sâmbătă seara, pentru că e programată Fetish Party. Sună bine nu? Păi atunci sunați la 0752 268 866 și faceți o rezervare pentru ambele seri.

Festivalul Tânăr de la Sibiu se află pe ultima sută de metri, așa că se mai poate profita de evenimentele ce le oferă. Sunt programate surprize atât pentru bebeluși și copii, cât și pentru cei mai mari. 

Expoziția Saloanele Astrei își deschide porțile, iar cei care o vor vizita nu vor regreta. Vor găsi aici piese de artă plastică contemporană expuse într-un spațiu inedit- Fabrica de Cultură. Detalii AICI. 

Carnavalul Copiilor va avea loc vineri, la Forumul German. Toti cei prezenti se vor bucura in cele doua ore de un spectacol plin de culoare, diversitate si surprize, de la dansuri, la muzică live. Evenimentul are scop caritabil, petru Irina Cândea, judoka ce se luptă cu o boală grea. Detalii AICI.

Faust revine vineri și sâmbătă, la Fabrica de Cultură. În ambele seri piesa începe al ora 19 și durează  două ore și 40 de minute. Un bilet costă 40 și 50 de lei. Spectacolul este prezentat cu supratitrare în limba engleză şi nu este recomandat celor sub 16 ani.

Sâmbătă, pentru cei mici, de la ora 11, la Centrul Cultural Ion Besoiu, va începe ”Peripeții în regat”, o adaptare după Frozen. Un bilet costă 25 de lei, iar adulții care însoțesc minorii trebuie să cumpere și ei unul. Biletele se gasesc online pe Eventbook.ro. Eventim.ro ,goldenparty.ro sau zilnic la Centrul Cultural „Ion Besoiu”, Benzinariile OMV,libraria Humanitas, libraria Diverta, Carrefour, magazinele Vodafone, Telekom,sau inainte de eveniment in functie de disponibilitate.

Straussiana este spectacolul de balet ce se va pune în scenă sâmbătă, de la ora 12 la Sala Thalia. Este un spectacol de dans neo-clasic redînd atmosfera unui bal din perioada anilor ’30, într-o notă comică.

Tramvaiul Sibiu- Rășinari se transformă din nou într-o scenă pe care sâmbătă se va juca ”Burzuluiții”. Spectacolul va începe la ora 13.

La Biblioteca ASTRA, sâmbătă, de la ora 19 va răsuna sunetul flautului, pentru că va începe un recital cameral prezentat de filarmonica din Sibiu. Va fi un eveniment de excepție, la care intrarea este liberă.

Orb de mină” de Székely Csaba, în regia lui Bogdan Sărățean, se va juca duminică, de la ora 19, în Sala Studio a Teatrului Radu Stanca. Durează o oră și 30 de minute, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Peer Gynt” este un spectacol de dans contemporan ce va fi prezentat duminică, de la ora 19, la Sala Thalia. Peer Gynt este drama alegorică a lui Henrik Ibsen, transpusă în teatru-dans, despre tânărul fermier leneș și egoist, care își pierde timpul visând și certându-se cu lumea din jur. După o viață aventuroasă, acesta se întoarce deznădăjduit la Solveig, singura care l-a așteptat credincioasă în tot acest timp.

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi