VIDEO FOTO – Sibian important nevoit să stea la coadă vineri ca să voteze la Bruxelles

2 549

⇓ Ascultă știrea ⇓

Printre cei mai cunoscuţi politicieni din Sibiu, europarlamentarul Nicu Ştefănuţă, a fost nevoit să stea la coadă ca să voteze vineri la Bruxelles. Acesta este printre primii sibieni care au votat pentru alegerile prezidenţiale.

Nicu Ştefănuţă a votat cu Dan Barna

„Este ora 12 la Bruxelles și deja s-a format o coadă în fața misiunii diplomatice a României. Participarea va fi mare, simt deja că după 26 mai, în 10 noiembrie vom avea o nouă sărbătoare a democrației românești. Mergem la vot cât mai mulți pentru că vrem să fim fericiți în România”, a scris pe pagina sa de socializare, europarlamentarul Nicu Ştefănuţă.

A început votul!Este ora 12 la Bruxelles și deja s-a format o coadă în fața misiunii diplomatice a României.Participarea va fi mare, simt deja că după 26 mai, în 10 noiembrie vom avea o nouă sărbătoare a democrației românești.Mergem la vot cât mai mulți pentru că vrem să fim fericiți în România.

Publicată de Nicu Ștefănuță pe Vineri, 8 noiembrie 2019

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

2 Comentarii
  1. 2cents scrie

    Ar trebui ca noi, sibienii NE-importanti sa ii plangem de mila? Cat a stat la coada? Si eventual si sa bagam la cap cu cine sa votam?

    1. Izabela Paulescu scrie

      ar trebui, ca noi, sibienii, toti sibienii, sa citim aceasta stire ca atare. toata stirea. si sa nu tragem nicio concluzie care nu are legatura cu informatiile din text. e simplu. e singurul europarlamentar din Sibiu. omul important datorita functiei a votat in strainatate. si a fost coada unde a votat. atat e de simplu

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...