fbpx

PSD Sibiu, obligat să şteargă de pe internet, toate cuvintele defăimătoare la adresa USR

0 660

⇓ Ascultă știrea ⇓

Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Sibiu a decis sâmbătă, că USR Sibiu are dreptate şi a obligat PSD Sibiu, să şteargă de pe internet şi din presă, toate materialele defăimătoare şi care încalcă legea.

Victoria USR împotriva PSD la BEJ Sibiu

BEJ Sibiu a decis sâmbătă că cei de la PSD Sibiu au încălcat legea şi a dat astfel dreptate celor de la USR Sibiu. „BIROUL ELECTORAL JUDEȚEAN NR.34 SIBIU DECIDE:

Art. 1  Se admite sesizarea Filialei Județene USR Sibiu, cu sediul în mun. Sibiu, str.9 Mai nr. 20, județul Sibiu,  înregistrată la B.E.J nr.34 Sibiu sub nr.111/05.11.2019 privind folosirea de către Partidul Social Democrat a unor materiale de propagandă electorală defăimătoare prin care ne solicită interzicerea difuzării acestor materiale sau altora de acest fel în spațiul public, precum și înlăturarea acestora de către Partidul Social Democrat de pe paginile de internet.

Art.2 Se admite sesizarea Filialei Județene USR Sibiu, cu sediul în mun. Sibiu, str.9 Mai nr. 20, județul Sibiu,  înregistrată la B.E.J nr.34 Sibiu sub nr.133/06.11.2019 privind folosirea de către Partidul Social Democrat a unor materiale de propagandă electorale online xenofobă și cu caracter defăimător prin care ne solicită interzicerea difuzării acestor materiale sau altora de acest fel în spațiul public, precum și înlăturarea acestora de către Partidul Social Democrat de pe paginile de internet.

Art.3 Se dispune obligarea Partidului Sociala Democrat  – Filiala Sibiu la îndepărtarea tuturor materialelor de propagandă electorală atât cele postate pe internet cât și cele din presa scrisă.

Art.4 Se dispune comunicarea prezentei decizii Inspectoratului de Politie Județean Sibiu  în vederea aplicării sancțiunii contravenționale .

Art.2 Prezenta decizie se aduce la cunoștință publică prin afișare și prin publicare pe pagina de internet a Instituției Prefectului – Județul Sibiu, secțiunea Alegeri Prezidențiale.

Art. 3 Prezenta decizie este obligatorie și  poate fi contestată la Biroul Electoral Central, în termen de cel mult 48 de ore de la afișare.

Pronunțată astăzi 08.11.2019”

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.