UPDATE FOTO Accident cu cinci victime între Vurpăr și Rosia – O mașină s-a răsturnat în șanț

Cinci persoane, printre care și doi copii, au fost implicate într-un accident pe DJ106, între Vurpăr și Roșia. Mașina în care se aflau s-a răsturnat în șanț. 

UPDATE
În urma evaluării medicale, trei victime au fost transportate de către echipajele Smurd la spital. Este vorba despre un băiat, aproximativ 7 ani politraumatizat și mama in vârsta de 25 de ani la CPU Luther respectiv UPU Sibiu. Totodată, o fetiță de aproximativ 11 ani cu traumatism membru inferior a fost dusă la CPU Luther.

De asemenea echipajele SAJ au transportat la UPU Sibiu un bărbat de 25 ani cu traumatism cranio-cerebral si o femeie de 32 de ani cu traumatism lombar.

Știrea inițială
Potrivit polițiștilor, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, mașina răsturnându-se în șanț. Acesta are 25 de ani și este din Vurpăr.

La fața locului se află polițiștii, două echipaje Smurd și două Ambulanțe. „Două echipaje Smurd din cadrul ISU Sibiu și două echipaje SAJ Sibiu au intervenit pentru acordarea asistenței medicale persoanelor implicate, conștiente, neîncarcerate”, anunță reprezentanții ISU Sibiu.

Copiii au 7 și 11 ani. Toți cei implicați sunt din Vurpăr.

accident roșiaaccident vurparmasian rasturnatamașină în șanțsmurdvictime
Comentarii (0)
Comentează