Cum s-a văzut Exit Poll-ul de la USR Sibiu – Barna nu trebuie să demisioneze dacă nu intră în Turul II

0 195

⇓ Ascultă știrea ⇓

Cei din USR şi PLUS Sibiu au primit rezultatele de la exit-poll cu îngrijorare şi dezamăgire. Practic, Dan Barna, deocamdată, potrivit estimărilor, nu intră în turul doi, ci Viorica Dăncilă cu Klaus Iohannis. Dacă Dan Barna şi-a terminat duminică cursa pentru Cotroceni şi a fost învins, el nu ar trebui să demisioneze, spune liderul USR Sibiu.

Adrian Echert, lider USR Sibiu: „Vrem să vă mulţumim”

Şeful USR Sibiu, Adrian Echert, a mulţumit tuturor celor care au votat duminică, în mod special cei care au dat voturile lor, lui Dan Barna.

Se teme USR că se fură?

„Noi le-am sugerat tuturor delegaţilor să fie foarte vigilenţi la tot ce se întâmplă în cadrul secţiei”, a spus duminică seara, liderul USR Sibiu, Adrian Echert. Acesta spune că „acum este momentul cel mai important, acum după ora 21.00”.

USR Sibiu încă speră ca sibianul Dan Barna să intre în turul doi cu Klaus Iohannis

„Sunt rezultate oricum foarte bune şi dacă Dan Barna nu va intra în turul doi, eu încă sper că suntem acolo, pentru că cifrele ne arată că este posibil. (…) Este un rezultat foarte bun pentru alianţă, este un rezultat foarte bun şi pentru USR, mă îndoiesc că vor exista voci care să ceară lucruri extreme precum demisia”, a mai spus Echert.

Liderii USR PLUS Sibiu au aşteptat rezultatele cu sufletul la gură la sediul din Sibiu. Vedeți aici live reacțiilor lor. 

 

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...