L-a bătut și i-a furat telefonul – Cum a acționat un tâlhar sibian

1.021

Un tânăr de 19 ani a fost bătut și tâlhărit de un bărbat din Marpod. Totul s-a întâmplat în localitatea Chirpăr, săptămâna trecută.

„La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 22,45, un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Chirpăr a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în jurul orei 22,40, în timp ce se afla pe strada Principală din localitatea de domiciliu, un bărbat necunoscut i-a sustras prin acte de violență telefonul mobil”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul s-a apropiat de victimă sub pretextul că dorește un foc pentru a-și aprinde o țigară, după care i-a aplicat tânărului un jet de spray iritant – lacrimogen, i-a smuls telefonul din mână și l-a lovit în zona picioarelor, părăsind apoi zona.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar la data de 9 noiembrie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Agnita au identificat presupusul autor, un alt tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în localitatea Marpod.

Polițiștii l-au reținut pe presupusul făptaș 24 de ore pe bază de ordonanță, iar Judecătoria Agnita a aplicat față de acesta măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.
Cercetările continuă la nivelul Secției 3 Poliție Rurală Agnita.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi