whatsapp image 2019 11 10 at 18.32.04

Petrecerile reușite se planifică din timp. Așa că, deși mai e până vineri, stabiliți de acum că în ultima zi a săptămânii veți merge la Hello Coffee Lounge. Și asta pentru că pe Calea Dumbrăvii nr. 17 se va reedita cea mai tare petrecere karaoke. Vineri, 15 noiembrie, de la ora 22.

Hello Coffee Lounge nu este cunoscut doar ca singurul vape bar din Sibiu, ci și locul în care karaoke se redefinește. De ceva vreme aici au început petrecerile de acest fel. De la început au fost un mega succes, așa că cine nu a venit aici într-o seară de vineri e cazul să o facă.

Are din nou ocazia la finalul acestei săptămâni, pentru că vineri, de la ora 22 va începe karaokeeeeeeee!!!!!!! Și pentru că cererile sunt multe, trebuie să vă faceți o rezervare. Cu un telefon la 0730670221 vă asigurați o super seară.

whatsapp image 2019 11 10 at 18.27.59

”Petrecerile continuă la noi și vinerea aceasta. Vom avea aceeași voie bună, cu muzică de calitate și cu mega distracție la microfoanele de karaoke. Acesta este punctul nostru forte și mizăm pe el, iar sibienilor pare că le place. Ne vedem vineri la 22 și ne despărțim sâmbătă…la cât o fi”, spune Tarek Al Awad, proprietarul Hello Coffee Lounge.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu