zoltan samoila disparut

Polițiștii sibieni caută un minor în vârstă de 13 ani a cărui plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată în seara zilei de 11 noiembrie. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la acest băiat sunt rugați să apeleze 112.

UPDATE
Minorul Zoltan Claudiu Samoilă a fost depistat de către polițiști în Gara Mediaș. Nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Știrea inițială
„La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 23,00, prin S.N.U.A.U. 112, un tânăr a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că, în dimineața aceleiași zile, fratele său, ZOLTAN CLAUDIU SAMOILĂ, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Buzd, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 55 kg, constituție atletică, fața ovală, păr negru, drept, scurt, ochi căprui, ten măsliniu.

Obiecte de îmbrăcăminte: trening de culoare neagră și adidași de culoare neagră.

Semne particulare: nu se cunosc.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest minor sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu