bataie pe trecerea de pietoni
FOTO arhivă

Patru adolescenți de 15, respectiv 17 și 18 ani, sunt cercetați penal pentru tâlhărie după ce au bătut un sibian pe strada Cetății și i-au furat telefonul mobil.

„La data de 24 octombrie a.c., doi tineri au fost arestați preventiv, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Este vorba despre doi sibieni cu vârsta de 17, respectiv 18 ani, bănuiți că, în noaptea de 10 spre 11 octombrie a.c., pe strada Cetății din municipiul Sibiu, prin acte de violență, i-ar fi sustras unui bărbat telefonul mobil în valoare de 600 de lei.

În continuarea cercetărilor efectuate în această cauză, la data de 11 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut alți doi tineri, sibieni în vârstă de 15 ani, aceștia fiind bănuiți că ar fi participat la săvârșirea faptei împreună cu ceilalți doi tineri arestați preventiv la data de 24 octombrie.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.