VIDEO FOTO Cum arată primul mall din Sibiu cu două zile înainte de deschidere

32.935

Mai sunt doar două zile până la marea deschidere a Promenada Sibiu, primul mall din oraș. Lucrările sunt în toi, iar în interior se pun la punct ultimele detalii.

Joi este marea deschidere a primului centru comercial de tip mall din Sibiu. Muncitorii mai au doar două zile la dispoziție să finalizeze lucrările, pentru ca sibienii să fie primiți cum se cuvine în Promenada Sibiu.

video
video

În exteriorul mall-ului, încă se lucrează intens. Sunt muncitori la fiecare colț, iar camioanele încărcate cu materiale vin încontinuu. Acesta este și motivul pentru care, și în această dimineața, traficul a fost îngreunat la Podul Gării.

video

În interiorul mall-ului, sunt puse la punct ultimele detalii. Comercianții muncesc și ei pentru ca totul să arate perfect, iar în magazinele de haine sunt aranjate articolele de îmbrăcăminte. VEZI AICI IMAGINI DIN INTERIOR.

Sibienii care vor lua parte la inaugurarea Promenada Sibiu vor fi răsplătiți cu reduceri pe măsură. Vezi aici care sunt brand-urile care au prețuri promoționale.

Un aspect important pe care vizitatorii mall-ului trebui să îl știe este cum se face accesul. Aceștia vor avea la dispoziție mai multe căi de acces, în funcție de modalitatea prin care aleg să ajungă. Vezi aici cum ajungi la Promenada Sibiu. 

Cei curioși pot vedea AICI cum au fost amplasate magazinele, dar și ce brand-uri ajung la Sibiu în 14 noiembrie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi