VIDEO FOTO Cum arată primul mall din Sibiu cu două zile înainte de deschidere

0 32.697

⇓ Ascultă știrea ⇓

Mai sunt doar două zile până la marea deschidere a Promenada Sibiu, primul mall din oraș. Lucrările sunt în toi, iar în interior se pun la punct ultimele detalii. promenada sibiu12promenada sibiu10 promenada sibiu3

Joi este marea deschidere a primului centru comercial de tip mall din Sibiu. Muncitorii mai au doar două zile la dispoziție să finalizeze lucrările, pentru ca sibienii să fie primiți cum se cuvine în Promenada Sibiu. promenada sibiu11

video
video

În exteriorul mall-ului, încă se lucrează intens. Sunt muncitori la fiecare colț, iar camioanele încărcate cu materiale vin încontinuu. Acesta este și motivul pentru care, și în această dimineața, traficul a fost îngreunat la Podul Gării.

video

În interiorul mall-ului, sunt puse la punct ultimele detalii. Comercianții muncesc și ei pentru ca totul să arate perfect, iar în magazinele de haine sunt aranjate articolele de îmbrăcăminte. VEZI AICI IMAGINI DIN INTERIOR.

Sibienii care vor lua parte la inaugurarea Promenada Sibiu vor fi răsplătiți cu reduceri pe măsură. Vezi aici care sunt brand-urile care au prețuri promoționale.

promenada sibiu2Un aspect important pe care vizitatorii mall-ului trebui să îl știe este cum se face accesul. Aceștia vor avea la dispoziție mai multe căi de acces, în funcție de modalitatea prin care aleg să ajungă. Vezi aici cum ajungi la Promenada Sibiu. 

promenada sibiu14 promenada sibiu13

Cei curioși pot vedea AICI cum au fost amplasate magazinele, dar și ce brand-uri ajung la Sibiu în 14 noiembrie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...