perchezitii 11

Doi traficanți de droguri din Vâlcea au fost ridicați din pat de mascați. Polițiștii au găsit în casele lor cannabis, peste 10.000 de euro și telefoane mobile.

„La data de 13 noiembrie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vâlcea, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea, au efectuat 3 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea”, anunță reprezentanții IPJ Vâlcea.

Polițiștii au descins la locuințele a două persoane, cercetate într-o cauză penală pentru trafic de droguri. De asemenea, au fost puse în aplicare și două mandate de aducere.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au ridicat 35 de grame de fragmente vegetale, ce par a fi cannabis, 10.000 de euro, 487 de lei și 4 telefoane mobile. perchezitii 22

Cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, fiind conduse la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale din Vâlcea.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu