Percheziții de amploare la vecinii din Vâlcea – Traficanți de droguri ridicați din pat

1.690

Doi traficanți de droguri din Vâlcea au fost ridicați din pat de mascați. Polițiștii au găsit în casele lor cannabis, peste 10.000 de euro și telefoane mobile.

„La data de 13 noiembrie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vâlcea, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea, au efectuat 3 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea”, anunță reprezentanții IPJ Vâlcea.

Polițiștii au descins la locuințele a două persoane, cercetate într-o cauză penală pentru trafic de droguri. De asemenea, au fost puse în aplicare și două mandate de aducere.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au ridicat 35 de grame de fragmente vegetale, ce par a fi cannabis, 10.000 de euro, 487 de lei și 4 telefoane mobile.

Cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, fiind conduse la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale din Vâlcea.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi