Mall-ul Promenada Sibiu deschis fără autorizație ISU – Cum va fi remediată situația

0 4.430

⇓ Ascultă știrea ⇓

Valuri cu sute și sute de sibieni au venit la Promenada mall încă de la ora deschiderii. Nimeni nu s-a gândit o clipă că nu ar fi în siguranță. Reprezentanții NEPI spun că siguranța celor care vin aici se află pe primul loc, în timp ce ISU Sibiu nu a emis încă autorizația de securitate la incendiu.

VEZI AICI IMAGINI DE LA DESCHIDEREA NOULUI MALL 

Promenada Mall s-a deschis în baza  avizului de securitate la incendiu cu numărul 460 din 23.08.2019, după cum au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Pentru obținerea autorizației însă, a mai fost nevoie ca cei de la facă unele modificări pentru ca securitatea celor care vin aici să fie maximă. ”Prin adresa cu numărul 207724 din 13.11.2019 , operatorului economic i-a fost comunicat faptul că în urma verificărilor efectuate în teren s-a constatat că nu au fost realizate măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite prin avizul de securitate la incendiu , motiv pentru care recepția nu a fost admisă. Ulterior , în aceeași zi , reprezentanții operatorului economic au depus documentele specifice obținerii autorizației de securitate la incendiu”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

La deschiderea mall-ului Dorinel Udma, după ce a recunoscut că locația nu are autorizație de securitate la incendiu, a afirmat că „Siguranţa clienţilor şi a tuturor celor care ne trec pragul este cel mai important lucru pentru noi în acest moment. În acest punct avem depuse absolut toate documentele necesare pentru obţinerea tuturor autorizaţiilor şi a tuturor documentelor necesare pentru ca desfăşurarea experienţei de cumpărături a clienţilor să se producă într-un mediu sigur. În ceea ce priveşte termenele, acestea depind de autorităţile locale”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...